Terränghoppning med Sack

Idag har jag alltså hoppat terräng med Sack och jag är verkligen nöjd! Sack var riktigt pigg och det verkade faktiskt som han tyckte det var lika roligt som jag (för er som inte vet så är Sack inte något stort fan av att hoppa, dock har han otrolig hoppteknik). Han flög över alla hinder och tvekade bara lite på ett vitt steeple hinder som enligt honom såg ut som om det skulle vakna till liv och äta upp honom om han hoppade över det, men han hoppade duktigt nog i alla fall på första försöket(!) Jag avslutade med att rida en liten bana där jag hoppade två hinder som jag vet kommer att komma på DM:et i den klassen jag ska rida med Texas.

 

I Tågarps rf ska dom ganska snart ha en pay & cross, som en pay & ride fast man hoppar terräng i stället. Och jag är faktiskt rätt sugen på att anmäla mig och Sack dit, ingen svår klass men någon liten P80 skulle vara kul att prova med honom och se hur han reagerar.

 

Eftersom det regnade så blev det tyvärr inga bilder så ni får nöja er med en gammal bild, men ni kan ju njuta av hans otroliga hoppteknik ändå. ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0