The last days of autmn


Tagga tävling

Ska tävla Texas i morgon i hoppning, ska bara starta lätt D och lätt C men det gäller att tagga ordentligt i alla fall:)

//elsa

Utklädnings dag på Tolvåker!

Idag var det utklädnings dag i skolan, själv var jag dressyrryttare(lånade mammas hatt) Noemie och Amanda var bebisar dom gick runt i rosa Hello kitty pyamas, håret uppsatt i två toffsar och varsen napp i munnen.
Emily var hoppryttare och sprang runt med en rosa käpphäst som gnäggade, ja folk var lite all möjligt: killar som var utklädda till tjejer,monster och tanter, det var till och med en som var Kadaffi :P
Har inga bilder just nu kommer sen när Noemie har skickat dom:) 

Hoppträning

Hopptränade igår, gick jätte bra så jag är nöjd med den lille skrutten :P Tränade lite på galoppen och på kombinationer (alla hindren var kompinationer förutom ett).


Pay and Ride

Red en pay and ride lätt A:1 på Sack idag. Gick ganska bra red fel en gång så det blev två poängs avdrag men jag fick i alla fall 66.63% så jag är endå nöjd.
//elsa

Dimma

//elsa

Knock-out

Sorry för dålig uppdatering men här kommer i alla fall resultatet från dressyr knock-outen.
För mej gick det bra jag red på 68.25% och kom 2:a individuellt. Tyvärr gick det inte lika bra för dagstorp laget som jag var med i då vi åkte ut, men för det andra Dagstorp laget gick det bättre då dom gick vidare, så jag önskar dom lycka till i nästa knock-out.
  

Knock out

Ska rida omgång 2 av derssyr knock outen i morgon, det lär bli svårt då vi möter två väldigt bra lag, men om alla i laget rider så bra som dom kan så tror jag vi kan gå vidare:)
Önska dagstorp-laget lycka till:)
//elsa

Lag-SM bilder

Här kommer bilderna från lag-SM. Tyvärr har jag inga bilder från banhoppningen:)
dressyren
terrängen
Full galopp ut från invigningen :P
Laget + lagledare efter prisutdelning:)
(vi kom 7:a av 27 lag)

Peleton

Har inte berättat det innan men vi (min familj) har köpt en häst! Det är en valack e: Banita - Cardiff xx, 4 år och han heter Peleton.
Vi fick hem honom förra veckan men eftersom han inte är så gammal så har jag inte ridit honom utan bara låtit honom vänja sig vid sitt nya hem, men idag longerade vi honom och det gick bra, han gick på så fint (:
när jag provred lille Pelle:)

Resultat

Har haft lite dålig uppdatering men här kommer i alla fall resultaten från helgens dressyr och från lag SM i.
Helgens debut i lätt A:1 gick bra, fick 62% och vann men det blev ingen riktig placering eftersom jag var den enda på C ponny och en B ponny och typ 10 D ponnyer så dom slog ihop mej med B ponnyn men eftersom det måste vara minst tre i en klass för att det ska räknas som en placering så det hade varit roligare om jag hade ridit bland D ponnyerna för då hade jag kommit tvåa bland ett bra startfällt:)
Lag-SM gick bra vi kom 7:a av 27 lag så vi kom precis på placering:)
Terrängen gick sjukt bra för mig gick felfritt och inom tiden så jag fick inga straff poeng:D
(kommer bilder sen)
//elsa

RSS 2.0