Hjälp mig!

Snälla hjälp mig, vad ska jag blogga om, vad vill ni veta lägg en komentar och hjälp mig!:)

Skattegårds Texas


Min lille skrutt<3

Dagens ridtur

Idag fick det bli lite dressyr i skogen med båda hästarna. Är nöjd med båda hästarna red ganska mycket galopparbete och många övergångar. Texas har inte så svårt för att samla sig och gå in mjukt i övergångar så med honom var det inte så svårt men mad Sack är det lite svårare för han vill gärna springa in i övergångarna så jag måste vara noga med att göra tydliga halvhalter innan men jag är i alla fall nöjd idag ska på bio med en kompis senare så tror inte det kommer fler inlägg idag:)

Quick shine

Har världens bästa tips på hur man får lädret blankt, det heter Quick shine. Egentligen är det till skor men det funkar super bra på träns också. Det är som en svamp som man bara drar över lädret så blir det blankt direkt, det går att köpa typ överallt där man köper skor.
Den ser ut så här
Före jag tagit Quick shine
Efter jag tagit Quick shine
(Nästan lite reklam;))

Ridtur i mörkret

Idag blev det en ridtur i skogen när det var mörkt.
Det var bara att ta på pannlampan så gick det jättebra, fast man kan ju få proplem om hästen är mörkrädd;)
Har tyvärr ingen bild från idag eftersom det var helt mörkt så ni skulle ändå bara ha sett min pannlampa så den här får duga:P
//elsa

Equi design

Läste en gammal Ridsport special där det var ett reportage om en mamma och hennes dotter som hade ett eget företag där dom tillverkade plastronger och lite annan tävlingsutrustning och jag kom på att plastrongerna åminde väldigt mkt om equi designs plastronger så jag gick in på deras hemsida och kollade, och visst var det dom det stod till och med att dom hade varit med i Ridsport special.

När jag ändå är inne på ämnet vill jag passa på att tipsa om deras produkter, klicka dig in på deras hemsida via länken nedan, jag lovar du kommer bli helt förälskad:)
http://www.equidesign.dinstudio.se
En bild på mig och Texas:)

Noemie Laj

Ja, idag tänkte jag blogga om min roliga kompis Noemie Laj, så här kommer lite om henne.:P
Noemie som annars kallas Nojje går precis som jag i 8:an på Tolvåkerskolan i lödde.
Hon är rolig och kan vara en aning speedad, men det är bara kul:P Hon gillar Justin Bieber och lyckades få alla tjejer i klassen att gå från att inte vara några större fan av honom till att gilla honom VÄLDIGT mkt på bara någon timme! (vi tittade på hans film Never say never).  Hennes favourit mat är curry kyckling, hon äääääälskar Justin Bieber, hon har två bröder, hon bytar rum typ tre gånger om året(:P), hennes rum är fyllt av Justin Bieber!

Det finns sjukt mkt mer att akriva man det orkar jag inte nu:)


RSS 2.0