Hemma igen!Jag

//elsa♥

Sälen!

Ska åka till sälen o åka skidor i morron o va där i en vecka så då blir det inget bloggande men när jag kommer tillbaks kommer kameran vara laddad med en massa vinterbilder!
//elsa♥

Bildbomb!

   

"Som om ingenting"

Läser just nu "Som om ingenting" en bok av Katarina von Bredow den är verkligen supe bra fast de e alla hennes böcker så nästa gång du e i en bokaffär/bibiliotek så köp/låna den för den är värkligen super bra!
Som om ingenting På skrivarkursen träffar nittonåriga Elin Paul. De finner en alldeles speciell samhörighet och Elin känner att det börjar utvecklas något mer mellan dem. Sakta går det upp för henne att hon är kär. Allvarligt kär. Men Paul är tjugofem år äldre än Elin. Och han är far till Tessan, Elins bästa kompis. Hon kämpar emot. Det får inte hända, det finns inte. Men det händer i alla fall.
//Elsa♥

Bad day!

Idag började jag skolan visst va de kul att träffa alla kompisar igen men minst en veckas mer lov hade inte skadat! Har även bytt klassrum för det var dålig luft i det gammla och så är det en tjej som har mkt astma så ja ni förstår men jag gillar inte de nya klassrumet det är för ljust och det är inga fönster och så har jag fått världens sämsta plats bredvid klassens störigasre och omognaste kille men det är bara en vecka sen byter vi igen:)
Dagens bild

Elsa♥


Good morning alla glada!

Tog det där alla glada från min kompis som brukar säga så även om alla kanske inte är så glada men hon är i allafall alltid glad kanske det beror på att det står GLÄDJE på hennes halsband.
här kommer en glad morgon bild:D 

//elsa♥

Skattegårds Texas

har inte berättat de innan men under ca 2 månader har jag ridit en häst vid namn skattegårds Texas en D-ponny hingst som tävlat en hel del fälttävlan vilke passar  mej perfekt eftersom jag vill börja tävla fälttävlan och min egna ponny inte vill hoppa
här är han o jag
//elsa♥

03-jan-2011

Har sjukt ont i halsen och har bara ett par ICA gratis halstabletter som inte hjälper alls:(
//elsa♥

Cupcakes

 
//elsa♥

Vinter/vår?

Tog den här bilden idag e det vår på g eller kommer vintern igen?

//elsa♥


RSS 2.0