Gott nytt år!

Gott nytt år alla, hoppas ni har haft ett bra år:D

Dagen

Dagen har jag tillbringat på ett köpc enter med kusinen, jag kan säga att tillbringa dagen på ett köpcenter är inte bra för plånboken;)♥

Lyckad ridtur

Idag äntligen så red jag. Red en runda i skogen på Sack, var riktigt härligt att komma ut Sack var riktigt pigg, det tog flera meter att få ner honom i skritt från galopp och när han väl skrittade gick han och taktade men när jag var hemma igen var han inte ett dugg trött men det blev i alla fall en härlig ridtur:P
Lite suddig men en bild i alla fall;)

Året...

Tänkte på allt som har hänt i år, alla tävlingar och träningar, motgångar och framgångar.
I början av året började jag rida Texas sen några månader senare köpte vi honom, efter några veckor gjorde jag min första fälttävlansstart då på Texas, en P-70 i tågarp och kom 4:a:) Någon månad senare startade jag min första P-80 med 1 nedslag i banhoppningen, bra dressyr ritt och en felfri terrängritt, och sen i september startade jag lag-SM i fälttävlan och lyckades med laget knipa en 7:e plats:D Även dressyren och banhoppningen har gått framåt startade min första lätt B hoppning med Texas och kom 3:a och i dressyren har det oxå blivit några placeringar:)

Målen för nästa år med Texas: Starta Lätt A P:1 med minst 65% få banhoppningen att fortsätta gå framåt och kvala in till individuella SM:)

Även på Sack har det gått framåt i början av året startsde jag lätt C, lätt B på runt 57%sen gick det bara framåt de sista månaderna av tävlingsessongen red jag på runt 69% och startade min första lätt A:1 på 65% tror jag det var, och sedan sista starten för i år, KM i dagstorp kom 1:a i lätt B:n och mellan KM och slog dessutom personligt rekord på 71,någonting% så det här året har varit lyckat fortsätter det så här nästa år är mitt mål att starta lätt AP:1 på runt 65%:)
Bjuder på lite bilder från året:)
'

Överskottsenergi!

Har jag! Springer runt och kan inte sitta still endå har jag mockat fyra boxar idag och fixat lite med utrustningen men kan endå inte sitta still. Tror det kan bero på att jag inte har ridit på två dagar och ridit ordentligt har jag inte gjort på en vecka, annars brukar jag ju rida två hästar om dagen:P Men i morron ska jag rida har jag tur ställer mamma uppoch kör ner mej och en av hästarna till sandskogen där det finns stora jämna ytor att galoppera på:)

En bild på mej och Texas från lag-SM efter terrängen:D

Xgkbswrjvig;)

Haha fyndig rubrik va;) Idag har Johan varit här och ridit Sack medan jag ridit Texas, vi red bara lite i skogen eftersom dom har vilat lite nu ett tag:)
I morgon är det visst julafton men jag har fortfarand ingen julkänsla för det har ju inte kommit någon snö än:(  Men hoppas ni har julkänsla, god jul på er:D
Gammal bild:)

Gårdagens

Som några kanske visste så var dagstorps julshow igår, jag var såklart med och hjälpte till men red även i två moment. Det första momentet var terräng där jag red på Texas, vi hade burit in några terränghinder i ridhuset och pyntat dem sen skulle vi hoppa en bana över dem dock var inte alla terränghinder utan ett var ex. en vanlig bänk, hela banan gick bra för mej och Texas och även för Heidi från SM-laget och för Tilda.
Sen red jag ponnygaloppen på Sack och kom tvåa efter en tjej vars häst gått som galopphäst så jag var nöjd med det tyvärr åkte en annan tjej av så för henne gick det tyvärr inte så bra:) Har tyvärr inga bilder eftersom det blev lite stressigt när jag skulle hjälpa till och dessutom vara med i två moment.
En bild från förra årets vinter på Sack och Lukas:)

Äntligen!

Äntligen har bilden från lag-SM som vi beställde från Equipe kommit! Blev faktiskt ganska nöjd med den jag ser väldigt fokuserad ut och Texas ska precis blinka så han ser nästan lite uttråkad ut man jag kan säga att det var han verkligen inte! Men annars var den bra.
I alla fall här är bilden:


Hahahaha!

Påhittig rubrik va, kom inte på något bättre:P
Måste säga att jag tycker  synd om dem som jobbar på hofterups pizzeria, jag och några andra som är med och fixar julshowen åkte dit och skulle köpa pizza så 40 min innan dom stängde kommer 10 tjejer med ridbyxor och leriga ridskor in och beställde en massa pizzor och dessutom möblerade vi om i hela pizzerian så att alla skulle få plats vid samma bord. Sen satt vi där och åt och skrattade åt allt möjligt.
Tack alla för en rolig kväll!

Fredag!

Fredag idag, sists riktiga skoldagen sen slutar vi ju pa onsdag:) Ska till dagstorp senare och trana infor julshowen:)

Dagstorps julshow

I år ska jag vara med i dagstorps julshow, jag ska vara med på tre saker, först ska jag rida en liten terräng uppvisning i ridhuset på Texas sedan efter dressyr, agility, kanninhoppning, banhoppning och paus ska jag vara med i ponnygaloppen på Sack och sist av allt ska jag vara med på gymkana utan häst:P
Tycker att alla som bor i närheten av Dagstorportens ryttarförening ska komma och titta på årets julshow för det kommer nämäligen att bli årets bästa julshow!

God morgon alla!

Vaknade precis ska ut och fota nu, det e namligen perfect ljus att fota i nu pa morgonen.:) om ni undrar sa kan jag inte skriva a och o med prickar nar jag bloggar fran mobilen:P

Today

Idag har jag faktiskt inte ridit utan varit inne och hjälpt till med att städa men det har klart blivit tid över till att bla mocka och fixa lite med naglarna, så här blev resultatet:


God natt!

God natt alla sov gott:)

Fredag!

Fredag idag har precis haft musik. Dansade hela lektionen de danser vi ska dansa pa julavslutningen, ska snart ha SO ska nog trana infr debatten pa mandag ska debattera demokrati mot diktatatur jag e med i demokrati gruppen och vi ska vinna debatten :P
Fick bli en bild frn lag-SM

Bild bomb!

Tittade på lite gamla bilder idag, när jag tittar på några av dom längtar jag verkligen tillbaka, som bilderna från lag-SM i fälttävlan och dom från Mallorca och när jag tittar på bilderna från sälen längtar jag tillbaka så sjukt mycket att jag nästan kan känna känslan av att stå där i backen och titta ut över landskapet!

Peleton på promenad

Idag var vi ute och gick i skogen med Pelle, han skötte sig jätte bra gick med öronen spetsade hela tiden och verkade tycka det var jätte kul att komma ut i skogen så det blir kanske en riktig fälttävlans häst av honom:P

På ridtur med familjen...

...eller ja, jag red och dom gick;)
Ja som rubriken lyder var jag, mamma, pappa, och min lillebror ute i skogen idag. Jag red och dom gick.
Ska även passa på att berätta resultaten från gårdagens klubbmästerskap i dressyr! Jag red Sack i lätt B:1:an och Texas i lätt A:1:an (min första lätt A med Texas!).
Lätt B:n gick ganska bra eller enligt mamma och domaren gick det väldigt bra, själv hade jag önskat lite mer framåt bjudning och att han visade sina gångarter lite mer i traväkningen men jag får väl vara nöjd med de 71.7% jag fick;) nä jag bara skojade jag är sjukt nöjd med resultatet det blev nämligen personligt rekord och vinnst av mellan KM!:D
Lätt A:n gick inte fullt så bra jag är ine missnöjd men det kunde klart gått bättre men jag får vara nöjd med det mot de förutsättningarna jag hade, Texas går nämligen på "halv fart" just nu och har dessutom inte gått någon ordentlig dressyr på minst två veckor så jag får vara ganska nöjad med mina 59.4% och tredje platsen jag lyckades ta:P

Mamma rider Pelle

Idag har mamma ridit Pelle jag var tyvärr inte med så jag vet egentkligen inte hur det gick och jag har inte heller några bilder men enligt mamma så gick det bra han var lugn och lyssnade bra, bebisen skötte sig;)

RSS 2.0