Bäckmörker och ösregn...

Men på något sätt en härlig ridtur ändå. Idag var Johan här igen och red Sack efter några veckors uppehåll då han varit i Florida och haft det skönt. Nu när det är vintertid blir det mörkt så himla fort så man hinner inte rida innan det blir mörkt, så det är reflexer och pannlampa på! Men det går rätt bra i alla fall. Tyvärr var det inte bara mörkt idag, det ösregnade dessutom och som alltid här nere i Skåne blåste det rätt bra också. Men med Johans härliga humor blev det en ganska lyckad ridtur ändå!


Som ni kanske märkt är inte uppdateringen den bästa, det beror på att jag pluggar till ett stort prov som innefattar danska, norska, finsks, isländska och samiska med både språkhistoria och glosor så det är som ni förstår en del att lära sig... Men jag ska försöks uppdatera bättre sen!


Längtar redan till fälttävlanssäsongen nästa år...


Kommentarer
Postat av: erika

ush det är väl typiskt vårt väder där hemma! brr

2012-11-07 @ 20:05:50
URL: http://www.erikajoyisabella.blogg.se
Postat av: Johan! VIKTIIIIGT!!! :) haha

Hajsan bajsan !! Nu har mamma och jag fixat så jag kan tävla sedan sa ju du att vi skulle träna inför tävlingen så mamma och jag har betalt en sådan engångavgift där vi betalar 50 kr efter varje gång :) smart va? :) haha nu fick jag ett skrattanfall.. hahha hejdå.. :)

2012-11-07 @ 20:06:51
URL: http://johanfridh.blogg.se
Postat av: Josefin

sv: Hahah nä det lugnt xD

härlig bild, och jag diggar din header! :D:D

2012-11-07 @ 21:13:36
URL: http://ponnymoln.blogg.se
Postat av: Nette

Fin blogg!

2012-11-08 @ 20:51:47
URL: http://stallflickornas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0