Taggad till tusen inför 2013!

Är så otroligt taggad inför 2013, speciellt med Texas! I år har vi ju tyvärr haft otur med bad timing små skador/sjukdomar på både mig och Texas, det har aldrig varit något allvarligt utan bara små grejer som egentligen alla hästägare får vara med om minst en gång, men det har liksom kommit så otimat så att vi har missat flera tävlingar och träningar (och dessutom försämrat våra förutsättningar till bra prestationer). Men precis mot slutet det två sista fälttävlan verkade det som att problemen var slut, trots mindre träningstillfällen kändes det verkligen som allt bara lossnade(speciellt i terrängen), jag visste hur jag skulle göra i både svåra och lätta situationer och Texas gick super där efter! Nu är det vinterpaus från tävlingar men nu innan Texas tar vintervila ett tag har vi hunnit med en del lättare träning i både dressyr och hoppning, och det känns verkligen som att det mesta flyter på. Och det beror framförallt på mig, för att jag vet hur jag ska göra nu och kan se felen tydligare och framförallt rätta till dom. Jag har ju inte haft Texas så väldigt länge så vi lär ju oss fortfarande av varandra hela tiden, och det hoppas jag att vi fortsätter att göra.

Så nu är jag otrolig taggad inför nästa år, få visa vad vi går för! För jag vet att vi kan om vi bara vill, och det vill vi, så otroligt mycket! Nästa års mål är att starta en* stjärnigt, och det tror jag faktiskt vi kommer klara, om bara både jag och Texas håller oss friska och inget händer. Hoppas fler än jag blev taggade av detta inlägg, hoppas det och lycka till alla läsare med era hästar!


Kommentarer
Postat av: zuzanna

Hihi , tackar ! ;D

2012-11-19 @ 21:23:23
URL: http://mashmelllow.blogg.se
Postat av: erika

ah tack ska kika! :)
Du snart kanske jag befinner mig på en anläggning med egen terrängbana och lever livet :) kommer bli så kul!

ps. ah taggad är jag, du har fått mig att inte släppa taget om fälttävlan och jag hoppas vi kommer fortsätta hålla kontakten för jag vill följa dina framgångar! :)

2012-11-19 @ 21:42:30
URL: http://www.erikajoyisabella.blogg.se
Postat av: erika

Bara sanning :) Tyckte det var så himla kul när du då tittade in på min blogg och det visade sig att du var hrifrån med. Så himla kul men någon som bor så nära. och att du då höll på med fältävlan var ju bara så grymt :)
Du har svarat på några frågor jag ställt och jag har sett dig rida samt har jag ju provat på de själv men inte haft tiden att träna. Nu har jag världens möjlighet dit jag ska och när jag sökte jobb så har de ju varit i hoppstall utomlands men när jag fick syn på detta tveka jag inte en sekund trots attd et handlade om fättävlan och detta faktiskt mycket tack vare dig :)
Det är i Danmark, Gijelele eller hur det nu stavades :P
Camilla Sabo Hansen, känner du igen henne?

2012-11-20 @ 10:37:57
URL: http://www.erikajoyisabella.blogg.se
Postat av: Patricia

är också sjukt taggad inför 2013! kommer verkligen bli ett helt grymt år :)

sv; tack så mycket! <3

2012-11-20 @ 20:35:09
URL: http://trisi.blogg.se
Postat av: Patricia

Får verkligen hoppas på att det inte blir några skadade hästar eller nått sånt skit.. haha :P

2012-11-20 @ 21:43:23
URL: http://trisi.blogeg.se
Postat av: Patricia

Nääh. verkligen inte! inte ett dugg!! haha

2012-11-20 @ 21:58:44
URL: http://trisi.blogeg.se
Postat av: erika

Det är bara sanning :)
Ja men vad trevligt. Absolut ska jag det, det är inte klart än om de blir där. Men jag hoppas det för det verkar bäst utav mina alternativ :)
hehe okej, hon är ju Dansk så men hon har blivit 5a i EM dem två senaste åren och hon har tävlat lite i Danmark. 19år och tävlar dock storhäst nu. Dem bytar i 16års ålder där.

2012-11-21 @ 11:09:44
URL: http://www.erikajoyisabella.blogg.se
Postat av: Anna-Klara

Sv: Han tackar nog! Kul med fälttävlan, vi har en 7-åring i stallet som heter Fight for Gold som också går fälttävlan, om du vet vem han är. :)

2012-11-26 @ 15:33:07
URL: http://apollo.blogg.se
Postat av: Louise

Då taggar vi tillsammans ! Har ju inte hafr något super år jag heller precis. Men vi kanske ses på nån tävling ;)

2012-11-27 @ 16:03:58
URL: http://teamponnybrudarna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0